OFFICIELE BERICHTENvrijdag 19 december 2014

Inzake voorgaande officiële berichten kan U terecht in het archief van de nieuwsbrieven SKOOR.
(up date 11.12.14)

OFFICIËLE BERICHTEN.


St.JOZEF A (3B) : algeheel forfait voor de rest van het seizoen.
De B ploeg in 2C blijft behouden maar aanvangsuur wordt 15u00 ipv. 14u00.

KALENDERAANPASSINGEN
Aanvang 15u00 tenzij anders vermeld.

20.12.14
2de afd.A : El Condor – Volba terrein Atlas Copco 12u30
2de afd. C : St. Jozef B – Continu   15u00 ipv. 14u00
3de afd. B : St. Jozef – P.S.K. 0 – 5
4de afd.B : Atlas Copco – Brik Pele 15u00 ipv. 14u30
                 VK Klungel - Adegemboys   uitgesteld


INHAALZATERDAGEN 27.12.14 en 03.01.2015  

27.12.14
Aanvang 15u00 tenzij anders vermeld.
Beker Marcel Van Bouwel
Amber F – P.S.K.  terrein P.S.K.  terrein P.S.K (kunstgrasveld!) 13u00

Beker van de Voorzitter
Kloosterstraat B – Adegemboys 13u30
Panda – Umicore


03.01.15
Aanvang 15u00 tenzij anders vermeld.
Competitie
2de afd. A : Dynam B - T.W. United  14u00
2de afd. B : Houtbeurs – Vidam
3de afd.C : Thor Zaat – Amber C 

Beker van de Voorzitter
Rockfon – Reunion Merxem

Beker Marcel Van Bouwel
Jee Dee A – Eskakorn


ANDERE AANPASSINGEN
REGLEMENTEN
Art. 149 : de huidige bepalingen blijven behouden, er wordt enkel het volgende aan toegevoegd :
“Een uitstel van een wedstrijd kan eventueel toegestaan worden op voorwaarde dat de aanvraag daartoe, met een gegronde reden, minstens drie weken voor de effectieve kalenderdatum bij de Afdelingsvoorzitter toekomt en dat de wedstrijd binnen die drie weken ook effectief gespeeld wordt. Indien zulks niet kan gerealiseerd worden moet de wedstrijd doorgaan op de kalenderdatum, zo niet bekomt de aanvragende club een forfait met boete. Aanvragen, die toekomen op minder dan drie weken van de effectieve kalenderdatum, zullen verworpen worden.” 

Art. 118 / B & C :  De tekst van deze artikels blijft deels dezelfde maar de door het Afdelingsbestuur goedgekeurde aanpassing heeft betrekking tot het aantal speeldagen schorsing. Dit wordt vanaf heden als volgt toegepast :
3 gele kaarten = schorsing van 1 officiële speeldag
6 gele kaarten = schorsing van 2 officiële speeldagen
7 gele kaarten = schorsing van 3 officiële speeldagen
8 gele kaarten = schorsing van 4 officiële speeldagen
9 gele kaarten = schorsing van 5 officiële speeldagen
Na de zesde gele kaart komt er bij iedere navolgende gele kaart telkens één speeldag bij.
De rest van de modaliteiten blijft onveranderd. Deze schorsingen worden opgenomen in de lijst, die telkens voor iedere speeldag op de website geplaatst wordt. Deze aanpassing trad in werking op de dag dat
Skoor 4 verscheen (21.10.14).

SECRETARIATEN 
THE RAPIDO’S : Nieuwe secretaris : Stijn Adams Oude Liersebaan 22 2570 Duffel
Gsm: 0499 121 873 E-mail : stijn_adams@hotmail.com

DE KLINKAERT : Nieuwe secretaris : Chr. Reyntjens,  J. Van Meirhaeghestraat 4 Bus 22 2840‎ Reet Gsm: 0477 176 767 Nieuw e-mailadres : fcdeklinkaert@hotmail.com

MASSIVE : nieuw mailadres secretaris : guido.hellinx@hotmail.com

 
THUISTERREIN
NONKEL JAN (3C) : thuisterrein van Nonkel Jan betreft dit van Turk Sport (KBVB), gelegen aan de Blancefloerlaan 292, 2050 Antwerpen - Linkeroever. Antwerpse ring, door de Kennedytunnel, eerste afrit richting Linkeroever. Aan de eerste verkeerslichten links richting Zwijndrecht. Waar het kan oversteken naar de overzijde van de rijbaan en bewegwijzering naar de terreinen volgen.

EL CONDOR (2A) : thuisterrein van Atlas Copco. Deze verandering kan op bepaalde speeldagen uuraanpassingen voor zowel Atlas Copco als voor El Condor met zich meebrengen. Deze kan men terugvinden bij de kalenderaanpassingen.

SK WATERTOREN (2C) : thuisterrein is dit van AS Belle Vue maar de reisweg er naar toe is anders en wel als volgt : Achter atletiekclub Sparta Bornem, Breevendreef 108 Bornem. N 16 afslag tankstation Maes, Puursesteenweg blijven volgen tot aan restaurant De Cluyse. Direct eerste straat links afslaan waar terrein zich bevindt. Parkeermogelijkheid voorzien aan linkerkant.

BEREIKBAARHEID
BIBAMUS en FC ROZA : Terrein Maccabi Hoboken : door werken tussen 7 november en de kerstvakantie is een kruispunt afgesloten op de weg naar het terrein en is er een omleiding voorzien . Zie ook (www.bibamus.be).

VISBOYS en THE RAPIDO'S : Terrein De Pollepel Duffel : De werkzaamheden in en rond de ring (R16, kruispunt Carrefour) te Lier zorgen voor de nodige vertragingen. Voor de mensen die vanuit Mortsel via Lier (R16) zo naar het terrein (Pollepel te Duffel) komen, kunnen beter omrijden via Boechout en Lint.

 
STABELINO : Ingevolge de aanleg van een tramverbinding via de Ruggeveldlaan te Deurne is het complex van Stabelino (vergaderruimte, voetbalcentrale, thuisterrein Vidam en Rockfon) nog steeds moeilijk bereikbaar. De huidige situatie op het kruispunt A.Van de Wielelei en de Ruggeveldlaan is momenteel zo dat het volledig terug toegankelijk is voor alle verkeer. Men kan er ook nog geraken via de kleine weg naast de ijsbaan.
Bij eventuele wijzigingen zal zulks uiteraard via Skoor worden meegedeeld.

OLYMPIA SPORT : tijdelijke andere bewegwijzering door werken (tot november):
Antwerpen-Brussel E19, afrit Mechelen Noord nemen. Richting Mechelen en na 700 m. rechts richting St.Katelijne Waver. Altijd blijven volgen en na 6 km aan rond punt rechts afslaan. Rechtdoor en na 2,2 km rechts afslaan (Borgersteinlei) Terrein ligt na 600 meter aan linkerzijde.

NIEUW STABROEK en AC DE HEIDE : In Stabroek zijn er nog steeds wegenwerken, die hun invloed hebben op het bereiken van de terreinen van Nieuw Stabroek (3A) en AC De Heide (2B).  Alle info op www.stabroekmobiel.be of via onderstaande link rechtstreeks naar een plannetje: http://www.stabroekmobiel.be/dsresource?objectid=7319&type=org