OFFICIELE BERICHTENzaterdag 24 januari 2015

Inzake voorgaande officiële berichten kan U terecht in het archief van de nieuwsbrieven SKOOR.

OFFICIËLE BERICHTEN.

St.JOZEF A (3B) : algeheel forfait voor de rest van het seizoen.
De B ploeg in 2C blijft behouden maar aanvangsuur wordt 15u00 ipv. 14u00.

VK KLUNGEL (4B) : uit competitie genomen. Alle matchen van deze club worden omgezet in forfaitwinst voor de tegenstrever.

KALENDERAANPASSINGEN   (up date 24.01.15)
Aanvang 15u00 tenzij anders vermeld.

31.01.15
2de afd.A : El Condor – Daltons terrein Atlas Copco 12u30
3de afd. B : St. Jozef – Massive   0 – 5
4de afd.B : Atlas Copco – Airconsult 15u00 ipv. 14u30
                VK Klungel - Amber D    0 - 5

07.02.15
3de afd. B : Excelsior 81 - St. Jozef   5 - 0
4de afd. B : FC Ecuador - VK Klungel  5-0

Uitgestelde speeldag van 10.01.15 wordt verschoven naar 11.04.15 !

Uitgestelde speeldag van 24.01.15 wordt verschoven naar 18.04.15 !


PLANNING KROKUSZATERDAGEN 14 en 21 FEBRUARI 2015
Publicatie na het weekend 
 

ANDERE AANPASSINGEN
REGLEMENTEN
Art. 149 : de huidige bepalingen blijven behouden, er wordt enkel het volgende aan toegevoegd :
“Een uitstel van een wedstrijd kan eventueel toegestaan worden op voorwaarde dat de aanvraag daartoe, met een gegronde reden, minstens drie weken voor de effectieve kalenderdatum bij de Afdelingsvoorzitter toekomt en dat de wedstrijd binnen die drie weken ook effectief gespeeld wordt. Indien zulks niet kan gerealiseerd worden moet de wedstrijd doorgaan op de kalenderdatum, zo niet bekomt de aanvragende club een forfait met boete. Aanvragen, die toekomen op minder dan drie weken van de effectieve kalenderdatum, zullen verworpen worden.” 

Art. 118 / B & C :  De tekst van deze artikels blijft deels dezelfde maar de door het Afdelingsbestuur goedgekeurde aanpassing heeft betrekking tot het aantal speeldagen schorsing. Dit wordt vanaf heden als volgt toegepast :
3 gele kaarten = schorsing van 1 officiële speeldag
6 gele kaarten = schorsing van 2 officiële speeldagen
7 gele kaarten = schorsing van 3 officiële speeldagen
8 gele kaarten = schorsing van 4 officiële speeldagen
9 gele kaarten = schorsing van 5 officiële speeldagen
Na de zesde gele kaart komt er bij iedere navolgende gele kaart telkens één speeldag bij.
De rest van de modaliteiten blijft onveranderd. Deze schorsingen worden opgenomen in de lijst, die telkens voor iedere speeldag op de website geplaatst wordt. Deze aanpassing trad in werking op de dag dat
Skoor 4 verscheen (21.10.14).
 
THUISTERREIN
NONKEL JAN (3C) : thuisterrein van Nonkel Jan betreft dit van Turk Sport (KBVB), gelegen aan de Blancefloerlaan 292, 2050 Antwerpen - Linkeroever. Antwerpse ring, door de Kennedytunnel, eerste afrit richting Linkeroever. Aan de eerste verkeerslichten links richting Zwijndrecht. Waar het kan oversteken naar de overzijde van de rijbaan en bewegwijzering naar de terreinen volgen.

EL CONDOR (2A) : thuisterrein van Atlas Copco. Deze verandering kan op bepaalde speeldagen uuraanpassingen voor zowel Atlas Copco als voor El Condor met zich meebrengen. Deze kan men terugvinden bij de kalenderaanpassingen.

SK WATERTOREN (2C) : thuisterrein is dit van AS Belle Vue maar de reisweg er naar toe is anders en wel als volgt : Achter atletiekclub Sparta Bornem, Breevendreef 108 Bornem. N 16 afslag tankstation Maes, Puursesteenweg blijven volgen tot aan restaurant De Cluyse. Direct eerste straat links afslaan waar terrein zich bevindt. Parkeermogelijkheid voorzien aan linkerkant.

BEREIKBAARHEID
BIBAMUS en FC ROZA : Terrein Maccabi Hoboken : door werken tussen 7 november en de kerstvakantie is een kruispunt afgesloten op de weg naar het terrein en is er een omleiding voorzien . Zie ook (www.bibamus.be).

VISBOYS en THE RAPIDO'S : Terrein De Pollepel Duffel : De werkzaamheden in en rond de ring (R16, kruispunt Carrefour) te Lier zorgen voor de nodige vertragingen. Voor de mensen die vanuit Mortsel via Lier (R16) zo naar het terrein (Pollepel te Duffel) komen, kunnen beter omrijden via Boechout en Lint.

 
STABELINO : Ingevolge de aanleg van een tramverbinding via de Ruggeveldlaan te Deurne is het complex van Stabelino (vergaderruimte, voetbalcentrale, thuisterrein Vidam en Rockfon) nog steeds moeilijk bereikbaar. De huidige situatie op het kruispunt A.Van de Wielelei en de Ruggeveldlaan is momenteel zo dat het volledig terug toegankelijk is voor alle verkeer. Men kan er ook nog geraken via de kleine weg naast de ijsbaan.
Bij eventuele wijzigingen zal zulks uiteraard via Skoor worden meegedeeld.

NIEUW STABROEK en AC DE HEIDE : In Stabroek zijn er nog steeds wegenwerken, die hun invloed hebben op het bereiken van de terreinen van Nieuw Stabroek (3A) en AC De Heide (2B).  Alle info op www.stabroekmobiel.be of via onderstaande link rechtstreeks naar een plannetje: http://www.stabroekmobiel.be/dsresource?objectid=7319&type=org