KONINKLIJKE ALGEMENE VERENIGING VAN VRIENDENCLUBS AFDELING VOETBAL ANTWERPEN
OFFICIELE BERICHTEN - donderdag 04 maart 2021

OFFICIELE BERICHTEN 

Update 04/03/2021 - Open brief

Beste voetballiefhebber,

Bijna een jaar later moeten we wederom beslissen om het seizoen vroegtijdig te laten voor wat het is.
Het sprankeltje hoop dat er nog was om een mini bekercompetitie op te starten lijkt me in deze (economische) situatie onhaalbaar.
Een toestand waarin vele (vooral horeca) zaken nog net het hoofd boven water kunnen houden maar men wel volop kan voetballen is niet enkel asociaal maar ook onfair.
We zetten vooral in om nog een paar maanden door te bijten, te kunnen genieten van een 'normale' zomer en dan volop in september terug te kunnen starten.
We maken ons wel sterk dat we onze clubs voldoende financieel gesteund hebben door de aansluitingsbijdrage gereduceerd te hebben naar €0 voor dit seizoen.
We hopen ook nog een overeenkomst te kunnen maken met Ethias, de verzekeringsmaatschappij, maar daarover later meer.
Wanneer het terug toegelaten is om te trainen enz weet dat al onze aangesloten spelers altijd verzekerd zijn en men nog steeds spelers kan aansluiten.
Ook de voorziene bijdrage voor het niet leveren van een scheidsrechter valt volledig weg en de vrijstelling voor de nieuwe clubs wordt met een jaar verlengd.
Bedankt ook aan alle clubs die hun A-factuur vlot betaald hebben!

Vanaf april starten we terug met de herinschrijving, vanaf mei met eventuele nieuwe clubs. Er staan alvast enkele op de wachtlijst.

Keep it safe, geniet van de zomer en we zien jullie terug in september!

Tom Horemans
Voorzitter


Verslag vergadering bestuur woensdag 20/01/2021 :

Competitie seizoen 2020-2021 wordt definitief niet (meer) verdergezet!
Dat betekent dat de huidige uitslagen/rangschikkingen niet meegerekend worden (zie ook reglement art.168.6 hieromtrent) en de huidige reeksindelingen behouden blijven voor het seizoen 2021-2022, dat wij hopen te kunnen starten eind augustus/begin september 2021.

Mocht er alsnog een plotse gunstige evolutie optreden in de Corona toestand kan er eventueel overwogen worden nog een afsluitende bekercompetitie te organiseren tussen maart en april maar zoals het er nu uit ziet lijkt ons zelfs deze optie weinig realistisch.
Indien dit zo moest zijn zullen we de clubs hierover tijdig informeren.

Verder hopen we dat iedereen gezond blijft en dat we terug een probleemloos voetbalseizoen kunnen organiseren en aanvangen na de zomer waar we jullie tijdig de nodige informatie zullen over rondsturen!

Bestuur KAVVV

14.01.2021
De A factuur is verzonden naar alle clubsecretarissen.